Over ons

Maak kennis met de mensen van ons advocatenkantoor.

Mr Van der Weide, strafrechtadvocaat

Mr Van der Weide levert specialistische rechtsbijstand op het gebied van het strafrecht. Mr Van der Weide heeft een eenmanspraktijk, zodat u bent verzekerd van zijn persoonlijke inzet en aandacht voor uw strafzaak.

Hij behandelt alle zaken zelf. In complexe financiële strafzaken en ontnemingszaken laat mr Van der Weide zich -indien nodig- bijstaan door een fiscalist of accountant. Ook wordt soms een recherchekundige of rechtspsycholoog geraadpleegd om een strafrechtelijk onderzoek tegen het licht te houden, of om te toetsen of verhoren van de cliënt dan wel getuigen correct zijn afgenomen.

Mr Van der Weide overlegt regelmatig met vakgenoten en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Frank Boelkens, paralegal

Frank is na zijn student-stage bij mr. Van der Weide in dienst getreden als paralegal. Zijn kracht ligt in dossierkennis. Hoe complex en omvangrijk een dossier ook, hij weet er zijn weg in te vinden. Daarnaast duikt hij regelmatig in de boeken op zoek naar de beste juridische argumenten ter ondersteuning van uw zaak. Frank heeft een bijzondere interesse voor het Europees strafrecht, het sanctierecht en financieel-economische delicten. Hij is precies, analytisch sterk en een uitstekend jurist.

Neem direct contact op