Strafrecht­advocaat Amsterdam

Bent u in aanraking gekomen met justitie? Mr. Van der Weide staat u als ervaren strafrechtadvocaat in Amsterdam bij met advies en behartigt uw belangen met persoonlijke inzet. Neem direct contact op voor een gratis intake en krijg snel duidelijkheid in uw strafzaak.

Mr. Van der Weide helpt u in alle soorten strafzaken: mishandeling, invordering rijbewijs, drugszaken, diefstal, doodslag, moord, wapenbezit, mensensmokkel, afpersing en andere misdrijven. Bel of vul het formulier in. 24/7 bereikbaarheid. Ook voor spoed in het weekend of zelfs vandaag nog indien nodig.

 • Specialist in strafzaken
 • Persoonlijke inzet
 • 24/7 bereikbaar
 • Tarief of pro deo
 • Gevestigd in Amsterdam (landelijk actief)

Strafrechtadvocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een strafrechtadvocaat in Amsterdam die zich als strafrechtspecialist persoonlijk inzet voor uw strafzaak? Mr. Van der Weide staat u met raad en daad terzijde en indien nodig: in het weekend met spoed of zelfs vandaag nog. U mag bij mij als ervaren en betrokken strafrechtadvocaat in Amsterdam vertrouwen op de juiste expertise om uw belangen te behartigen in alle soorten strafzaken.

Strafrechtadvocaat Amsterdam voor alle strafzaken

Komt u in aanraking met justitie dan is het van het grootste belang om een specialist in te schakelen, zoals mr. Van der Weide als strafrechtadvocaat in Amsterdam. Iedere verdachte verdient in elke strafzaak de beste advocaat om verzekerd te zijn van optimale belangenbehartiging. Mijn advocatenkantoor behandelt alle soorten strafzaken, van mishandeling tot afpersing en van verdenking lid te zijn van een criminele organisatie tot drugszaken en van ontvoering tot wapens, doodslag en moord.

Belangenbehartiging bij allerlei misdrijven:

 • Diefstal
 • Fraude / oplichting / internetfraude / bankfraude
 • Invordering rijbewijs door de officier van justitie
 • Mishandeling / openlijke geweldpleging
 • Deelname criminele organisatie
 • Drugs / invoer / productie / handel / labs
 • Moord en doodslag
 • Wapens (Wet wapens en munitie)
 • Witwassen
 • Afpersing / afdreiging
 • Mensenhandel / Mensensmokkel
 • Ontneming wederrechtelijk verkregen voordeel
 • Zedenzaken 

Bent u opgepakt door de politie?

Bent u gearresteerd door de politie en meegenomen naar het politiebureau? Verzoek dan direct om rechtsbijstand en schakel mr. Van der Weide in als strafrechtadvocaat in Amsterdam. Leg vooralsnog geen verklaring af, maar wacht op mijn komst. U heeft in elke strafzaak als verdachte bovendien het recht om te zwijgen. Bevindt u zich in voorlopige hechtenis dan is gefinancierde rechtshulp eventueel mogelijk en kunt u aanspraak maken op bijstand, waarbij mr. Van der Weide als pro deo advocaat optreedt.

Bent u verdachte?

Als u een strafrechtadvocaat in Amsterdam zoekt of landelijk, omdat u verdachte bent in een strafzaak, neem dan vooral direct contact op met Advocatenkantoor Van der Weide. Bijvoorbeeld als u in een huis van bewaring of gevangenis vastzit en bijstand wenst van een ervaren en betrokken strafpleiter. Of als u al veroordeeld bent en hoger beroep wenst in te stellen. Ook als u van de officier van justitie een strafbeschikking heeft ontvangen waarmee u het niet eens bent, staat mr. Van der Weide als strafrechtadvocaat in Amsterdam voor u klaar.

Is er sprake van een verkeersmisdrijf?

Er zijn verkeersmisdrijven die eveneens onder het strafrecht vallen. Als u daarvoor een advocaat in Amsterdam nodig heeft, neem dan contact op met mr. Van der Weide. Bijvoorbeeld ook als uw rijbewijs is ingenomen als gevolg van dronken rijden. Er is jarenlange ervaring aanwezig als het gaat om belangenbehartiging bij verkeersmisdrijven met het voeren van vele WVW-procedures.

Spoed bij strafzaken (inval drugspand)

Heeft u te maken met een inval op grond van verdenking van aanwezigheid van een wietkwekerij of harddrugs? De politie heeft op grond van de Opiumwet de beschikking over bijzondere bevoegdheden. Bel in deze situatie direct mr. Van der Weide als strafrechtadvocaat in Amsterdam voor informatie over uw rechten. Telefonische rechtsbijstand of verschijning ter plaatse. Noteer alvast het telefoonnummer om snel te handelen.

Uitnodiging van politie of OM gekregen?

Heeft u een uitnodiging gekregen om als verdachte in een strafzaak te worden gehoord? Neem voor het verhoor alvast contact met mij op als strafrechtadvocaat in Amsterdam. Ook als u te maken heeft met een verdenking lid te zijn van een criminele organisatie. U krijgt uitgebreid advies en wordt voorgelicht over wat uw rechten zijn ter voorbereiding op het verhoor. Het is mogelijk om het verhoor bij te wonen en aldus het verhoorproces te bewaken.

Altijd inzicht in uw juridische positie

Strafrechtadvocaat Van der Weide in Amsterdam beoordeelt elke fase van uw strafzaak met een kritische blik. Het is voor uw juridische positie van belang dat de politie en het Openbaar Ministerie (OM) de regels volgen. U krijgt van mij als deskundig raadsman altijd inzicht en duidelijkheid over uw juridische positie.

WVGGZ / WZD / Verplichte zorg

Bent u of dreigt u te worden opgenomen met een Crisismaatregel of Zorgmachtiging in de Wet Verplichte GGZ of Wet Zorg en Dwang? Ook dan staat mr. Van der Weide u met inzet terzijde. Is er bij u of bij een naaste sprake van verplichte zorg? Bel advocaat Van der Weide.

Neem direct contact op

Het is aan te raden om direct contact op te nemen als u verwikkeld bent of denkt te raken in een strafzaak. Bel mr. Van der Weide als uw strafrechtadvocaat in Amsterdam of vul het contactformulier in.

 

Neem direct contact op