Advies in strafzaak

Mr Van der Weide staat u als advocaat bij in uw strafzaak. Ook adviseert hij particulieren en bedrijven in het geval van een (potentieel) strafrechtelijk probleem.

Advocaat 24/7

Indien u een strafrechtelijk probleem heeft, kunt u dit voorleggen aan mr Van der Weide. Hij beantwoordt uw vraag binnen 24 uur kosteloos, mits de tijdsbesteding niet meer dan een half uur bedraagt.

Advocaat aan huis

Het is mogelijk een afspraak bij u thuis te maken, indien u om wat voor reden dan ook (financiën of gezondheid bijvoorbeeld) niet in staat bent mr Van der Weide op het advocatenkantoor in Amsterdam te bezoeken.

Snel een advocaat nodig?

Bent u aangehouden door de politie of een andere opsporingsinstantie? Mr Van der Weide bezoekt u desgewenst binnen twee uur op locatie (het politiebureau). Het is verstandig te wachten met het afleggen van een verklaring tot u bent bezocht en geadviseerd door mr Van der Weide.

Schikkingsonderhandelingen

Mr Van der Weide zal, indien de zaak zich daarvoor leent en de cliënt gebaat is bij snelle en geruisloze afdoening, aansturen op een transactie (schikking) met het OM. Vooral zakelijke cliënten (bedrijven, CEO's) kunnen baat hebben bij een efficiënte buitengerechtelijke afdoening. Mr Van der Weide heeft korte lijnen met het OM, waardoor er in bepaalde zaken voortvarend geschikt (getransigeerd) kan worden. Mr Van der Weide heeft ervaring met het onderhandelen in straf- en ontnemingszaken.

Neem direct contact op