Juridisch advies

Voor juridisch advies op het gebied van het strafrecht kunt u bij mr Van der Weide terecht. Het eerste consult van een half uur is gratis.

Indien u een strafrechtelijk probleem heeft, kunt u dit voorleggen aan mr Van der Weide. Hij beantwoordt uw vraag binnen 24 uur kosteloos, mits de tijdsbesteding niet meer dan een half uur bedraagt.

Indien het uitbrengen van een advies meer dan een half uur kost, wordt u dit op voorhand medegedeeld. Uiteraard kunt u tevens op afspraak langskomen op kantoor.

Consult bij u

Het is mogelijk een afspraak bij u thuis te maken, indien u om wat voor reden dan ook (financiën of gezondheid bijvoorbeeld) niet in staat bent mr Van der Weide op kantoor te bezoeken.

Aangehouden?

Indien u bent aangehouden door de politie of een andere opsporingsinstantie, zal mr Van der Weide u binnen twee uur op locatie (het politiebureau) bezoeken. Het is verstandig te wachten met het afleggen van een verklaring tot de advocaat u heeft bezocht.

Uitnodiging voor verhoor

Indien u een uitnodiging van de politie of het openbaar ministerie heeft ontvangen om als verdachte te worden gehoord, is het raadzaam vooraf mr Van der Weide te raadplegen. Voorkomen is beter dan genezen, en de advocaat zal u grondig adviseren en u op uw rechten wijzen, zodat u goed voorbereid het verhoor in gaat. Indien gewenst zal mr Van der Weide uw verhoor bijwonen en de verhoorsituatie bewaken.

Neem direct contact op